SKRIVET: 2010-04-30, kl 14:44:04 | PUBLICERAT I: Hanna

AAAAGAAAHHH

Hej alla små muppar som läser mig blogg! Ni har faktiskt blivit fler och fler den här veckan, vad kan det bero på? Inte min super bra uppdatering iallafall. Aja, det är iallafall jätte kul att lite fler människor ha hittat hit!

Igår kväll var det strömavbrott och tydligen rök internet uppkopplingen också. Även imorse var internet veck och jag fick lite lätt panik. Testade då att skicka in en mobilblogg. "Lösenordet stämmer inte..." fick jag till svar från blogg.se. Va? Har det någonsin behövt ett lösenord för att mms:a till bloggen? Får ta reda på det där.

Igår på prao:en lärde jag mig hur kassan funkade och så sorterade jag massa lådor med bl.a skokräm. Mycket skokräm. Idag fick jag sluta klockan 12. Tänkte ta bussen hem klockan 1 efter att jag köpt lite saker på stan åt mamma. Smart som jag är missar jag bussen, så jag satte mig på bibblan (!) i lugn och ro och läste Rocky i väntan på nästa buss.

 

Ikväll är det valborg. Vad ska alla hitta på?


amalia

maaah, var faktiskt och kollade in på banco elle va de heter för att se om jag såg någon liten hanna, vi halv ett men neeej,!!!



PUBLICERAT: 2010-04-30, 17:23:30 | URL: http://byamalia.blogg.se/
bitte

Hej har en ny tävling nu på bloggen. Där vinsten består av hårprodukter från Goldwell.



Surfa in här om du vill vara med.

Kram

http://www.lovemercury.se//2010/april/super-tavling.html



PUBLICERAT: 2010-04-30, 20:55:16 | URL: http://www.lovemercury.se
sandra =)

najs med fler besöakre! :)



PUBLICERAT: 2010-05-01, 17:27:56 | URL: http://saandraans.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: