SKRIVET: 2010-05-31, kl 21:29:37 | PUBLICERAT I: Outfits

Dagens




Fotade dagens outfit för en gång skull, utomhus dessutom. Jeansjackan + jeanlegginsen är från Gina, koftan från BIKBOK, linnet från KII och väskan från H&M. På handleden sitter mammas tennarmband. Skorna som inte syns är också från H&M.

Btw så gick det jätte bra att hoppa idag! Jag red Onco.

SKRIVET: 2010-05-31, kl 16:17:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag



Tjenis! mindre än 2 veckor kvar till sommarlovet! Såå galet ärligt! Något annat som också gillas är vädret. Solsken och shorts-värme. Ikväll ska jag som vanligt rida, hoppa dagen till ära tillochmed.

Hur har eran dag varit?

SKRIVET: 2010-05-30, kl 15:36:27 | PUBLICERAT I: Kläder & skor

Skolavslutning+konfirmation

Snart är det Skolavslutning, några veckor senare är det konfirmation. Jag är i stort behov av en fin vit klänning! Någon som har något tips? Jag har kikat lite på olika hemsidor, här är några favoriter:


Båda är av märket VILA, den vänstra kostar 300 och finns att köpa på KII, den högra kostar så lite som 159 och finns på nelly.com.

SKRIVET: 2010-05-29, kl 23:18:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dålig bloggare

Usch, känner mig som en väldigt dålig bloggare just nu. Imorgon blir det bättre. Jag lovar!


(Inga frågor om mitt bildval, okey?)

SKRIVET: 2010-05-28, kl 23:19:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt! ♥

Jag har inte bloggat idag, det beror på att jag har varit såååååå trött. Som vanligt (jag är ju en lite speciell person) blir jag pigg framåt kvällen. Bra.

Har suttit och tittat på Ana Gina-klipp (haha, exakt min humor!) och även lite av aftonbladets "Superprinsen", också sjukt roliga. Nu ska jag nog släcka lampan och sova ut. Det har jag inte gjort på väldigt länge. Idag har jag för ovanlighetens skull inte haft så värst farlig huvudvärk, så det borde nog gå att sova.

Godnatt!

SKRIVET: 2010-05-27, kl 16:10:17 | PUBLICERAT I: Hanna Videobloggar

Heluim


 

(klickbara bilder)
Hallojsan! När skolan var över för dagen åkte jag med Magda in till stan där vi träffade på Linnéa och Lovisa. Vi träffade också på 4 stycken trevliga heluimballonger, ha ha! Efter det köpte vi glass, gud så gott med glass!

SKRIVET: 2010-05-26, kl 16:43:56 | PUBLICERAT I: Hanna Videobloggar

Videouppdate


HAHA! Man får alltid så himlans snygga stillbilder!

SKRIVET: 2010-05-25, kl 19:34:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hejhejhejhejhejhejhejhejhej



Sådär ja! Mamma hämtade mig på skolan och skjutsade mig till sjukhuset där mitt huvud blev rönkat. Det hela var över på mindre än 5 minuter! På den undre bilden ser ni rönkenbilden. Som ni ser är det ju ganska mycket som saknas i mitt huvud, därav vissa konstiga beteender ;).

Teatern körde igång idag igen! Men tyvvär slutar den direkt, nu är det sommaruppehåll. Nu ska jag plugga matte

SKRIVET: 2010-05-25, kl 07:26:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nervööös

Godmorgon alla små korvar! Idag är det Tisdag och teatern kör igång igen, wiho! Men innan jag far dit ska jag på sjukhuset och rönka mig, nu vet i en sån där "åk-in-i-ett-stort-hål-som-ser-jätte-läskigt-ut-rönken".

 

...Men det går säker bra. Grejen är bara att jag aldirg rönkat mig på det sättet. För er som undrar vilken del av kroppen som ska ränkas - det är huvudet. Har ev. brytit kindbenet.

 

Nu måste jag skynda mig lite för att hinna äta frukost innan skolan!

SKRIVET: 2010-05-24, kl 21:31:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Uppdatering:


-I brist på bilder får ni denna som föreställer min lilla hårboll :).

Hejsan era små smurfar där ute! Har varit pinsamt dålig uppdatering idag, det har väl bara berott på att jag har varit lite trött. Slutade halv 11 och efter en lite snabbis på bibbland for jag hem. Gissa vad jag gjorde. Jag SOV!

 

På ridningen red jag Jackpot och det gick rätt så bra. Vi red ut i skogen och i början var han seg som sirap, men i galoppen sprang han på jätte bra. Å vad härligt det är att bara galoppera på en sandväg! (En nackdel är ju att sanden yr upp i ögonen, näsan och munnen...). Nu ska jag fika lite, hörs snart!

SKRIVET: 2010-05-23, kl 20:22:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

-


Hejhej! Jag och mamma gick en liten promenad i skogen. Hon berättade om hur veckan i Krotien har varit, kan inte säga annat än att jag är lite avis!

Imorgon börjar skolveckan, någon som håller med om att den här veckan gick extra fort? Man kan ju hoppas på att de fortsätter så ända till 11 Juni. :)

SKRIVET: 2010-05-23, kl 11:02:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kulturnatta

Godmorgon! Igår kväll var jag och massa kompisar på kulturnatta, ganska kul. Sen så åkte vi hem till Johan i klassen för att se film. Vi såg død sno. En norsk skräckfilm, ha ha.

Idag ska jag städa, städa, städa. Har inte gjort det på väldigt länge. Mamma och lillebror kommer hem från Krotien idag också.

SKRIVET: 2010-05-22, kl 15:17:03 | PUBLICERAT I: Hanna

Lördag



Tjoho! Idag är det Lördag och dagen har jag hittils spenderat ute på altanen med när jag hör din röst. Säger som Towa; Nej, jag är inte efterbliven, jag läser böckerna för andra (eller är det 3:e?) gången.

 

 

Ikväll ska jag träffa några från klassen på kulturnatta. Sedan tror jag att vi skulle hem till någon, tror att det kommer att bli jätte kul!

 

Vi hörs senare!

SKRIVET: 2010-05-21, kl 22:17:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

OMG OMG

Julia, det är 18 grader i poolen, vi måååååste bada!

SKRIVET: 2010-05-20, kl 16:07:23 | PUBLICERAT I: Outfits

sol sol sol



Dagens outfit, ben&jerry cookie dought & när jag hör din röst. Härligt!

SKRIVET: 2010-05-19, kl 18:26:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kladdkaka med glass


Tjenixen! Efter skolan som slutade 20 i ett (!) for jag, Linnéa och Towa hem till Towa för att lite skolarbete, som i detta fall var att välja ut favoritscener från NewMoon. Skolarbete behöver inte nödvändigtvis vara jätte tråkigt jämt! När jag kom hem åt jag lite kladdkaka med glass ute på gräsmattan. Slutade med att jag läste Om jag kunde drömma i en och en halv timme. Nu tror jag att jag kaanske fått lite färg! :)

 

Ha det bra!

SKRIVET: 2010-05-19, kl 07:28:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag 19/5

Godmorgon på er! Idag är det moln på himlen och inte stekande hett. Tråkigt, men det kanske är bra att man inte blir läss på solen innan sommarlovet. Om man nu kan bli läss på sol.

Idag har jag kortdag. Efter franskan som slutar klockan 1 ska jag och Towa hem till henne och se på film. New Moon. Jag skriver mer när jag kommer hem!

SKRIVET: 2010-05-18, kl 17:53:03 | PUBLICERAT I: Hanna shoppar

Grönt gräs + shopping



Grönet är gräs. Hade jag tänkt att skriva, så fel det kan bli, ha ha! Har varit på ganska bra humör idag , skulle kunna bro på att sommaren äntligen är här! På sommaren vaknar jag liksom till liv. Älskar den friska luften av gräs och blommor (kan tänka mig att alla pollenallergiker hatar mig just nu) och dessutom är det ju härligt att inte behöva gå hem från skolan i mörker.

Juste, bytte till en större storlek på de där bh-tuptopparna från H&M. Tyvvär fanns inte rosa/vit i min storlek så det fick bli en vit/svart iastället. Hittade även det perfekta sommarlinnet för 80kr. Grönt och fint.

Nu ska jag finslipa tekningläxan lite, sen ska jag nog ut lite. Ikväll kommer farmor, btw. Hare bra!

SKRIVET: 2010-05-17, kl 21:16:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag

Hallojsan! Ännu en måndag över och veckan är gång. På skolan hände inget märkvärdigt, bakade kladdkaka på HK:n och så såg vi öven "supersize me". Uh, äcklig film.

 

På ridningen hade vi teorilektion och våran ridlärare Johanna visade lite om hjälperna bl.a. Nu sitter jag med en kopp te framför TV:n, mysigt!

SKRIVET: 2010-05-16, kl 21:11:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jogging med Julla i Kulla


-Taggad!


-Ehe.. Ja, vi joggade. Ibland.


-Jogging? I SANDGROPEN?


-Hopp i sandgropen.


- :)


-Hanna jag hittade en båt, ska vi segla hem? Nej Julia, jag avstår.

 


-Nu vet alla exakt vilka som varit här.

Nu ska jag ta en dush efter min och Julias joggintur. Fast det blev inte så mycket joggande, vi fotade mäst varann. Finns även massor av filmer (som kanske borde glömmas egentligen) också som kanske kommer upp på bloggen.

SKRIVET: 2010-05-16, kl 14:35:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Solar ute på gräsmattan


Minishoppingen jag lovade att visa från igår. BH-tuptopp-buister-liknande grej från H&M för bara 50kr! Perfekt under stora linnen eller tshirts i sommar. Tror dock att jag måste byta till en större storlek. Hoppas att det går...

Nu ligger jag på gräsmattan och läser. Underbart!

SKRIVET: 2010-05-15, kl 23:06:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

The pink panter


-Ännu en sommrig bild.
Nu sitter jag och ser på rosa pantern, galet rolig film! Exakt min humor!

SKRIVET: 2010-05-15, kl 15:37:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

+25



Insoomad bild, tack brorsan, tack.




24.8 i skuggan!!! Nu är sommaren här och det har jag njuutit av idag. Pappa jobbar och mamma och Samuel (lillebror nr 1) är i Kroatien så jag och Isak (lillebror nr 2) har varit hemma själva idag. Isak tog årets första dopp i våran nyuppfyllda pool, men eftersom jag är en badkruka väntar jag tills vattnet har hunnit bli lite varmare.

Har även hunnit en liten sväng på stan idag för lite mini (med betoning på mini) shopping. Visar sen.

Hoppas alla har lika tur med vädret som vi har idag! Ha det bra allihopa!

SKRIVET: 2010-05-14, kl 17:20:18 | PUBLICERAT I: Outfits

Dagens


Länge sen det blev en dagens outfit här i bloggen. Idag har jag gått runt i detta, linnet är köpt på carlings om jag minns rätt och shortsen är avklippta jeans. Som ni ser har jag skavsår och kan bara ha på mig ena skon. Hehe, snyyyggt.

Juste, någon förutom mig som (självklart) satt bänkad vid datorn igår för att titta på B&Tshow? Underhållande. Man vet liksom inte om man ska skratta eller gråta när kissie pratar. Hon är pinsam, men jag tycker nästan synd om henne. Men hon var modig som kom dit iallafall.

SKRIVET: 2010-05-14, kl 12:58:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sooommar, sommar och sol...


Ballerinaskor på fötterna


Har tigit en cykeltur idag också. (bytte kläder sen, det blev för vaaarmt)


Solstol - där jag har spenderat dagen


Twilight och glass


Maja gillar vädret :)

Lite pics från dagen. 20+, behöver jag säga mer? Har suttit och solat, ätit glass och läst ute på altanen hela dagen. Maja har gått runt och runt huset för att hitta ett perfekt skuggställe, nu har hon äntligen hittat ett litet hörn på altanen med skugga.

SKRIVET: 2010-05-13, kl 23:21:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Uppdatering:

Oj, oj, oj! Väldigt länge sen jag skrev, dags för lite uppdatering känner jag.

Idag har det varit 20+ (anledningen till varför jag inte bloggat) och jag har spenderat dagen utomhus för det mästa. Hoppat studsmatta, cyklat (på min "nya" cykel!!! ...som jag visar sen) och hunnit med att städa på mammas jobb. Alltid bra med lite extra i plånboken.

Appropå min cykel. Hittade en jätte fin cykel i mormor och morfars fråd. Pumpade ljulen och tvättaden den lite och voliá - en "ny" cykel!

Dessutom har jag fått ett par helt nya och fina joggingskor av mamma, nu kanske jag kommer igång med joggingen.

I kväll har jag hakat på filmkväll med brorsan och några av hans kompisar, haha. Ganska trevligt att se film när ddet regnar och blixtrar ute.

SKRIVET: 2010-05-12, kl 16:11:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Strålande sol gör mig på bra humör



(Ignorera bara min min på sista bilden, okeeey?)

Jag vet inte hur det är med er, men jag blir iallafall på väldigt bra humör det är bra väder! Idag har varit en sån där "vill-bara-gå-och-dö-dag." Men när man går hem och solen skiner så att man kan gå utan jacka blir det genast mycket, mycket bättre!

SKRIVET: 2010-05-12, kl 07:25:27 | PUBLICERAT I: Hanna

Sista dagen i skolan

...För att på tor&onsdag är vi ju lediga, känns väldigt skönt måste jag säga. Är fortfarande inte helt frisk från förkylningen.

Idag blir det hem direkt efter skolan, jag har massa städning att taitu med tyvvär.

 


Nej, nu ska jag rycka upp mig och äta frukost.

SKRIVET: 2010-05-11, kl 07:28:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

Hejsvejs. Idag är det Tisdag, vi ska se på Grubberevyn med klassen och sluta efter det, jag ser faktiskt fram emot det! Altså att se revyn.

Jag skrev ju inget igår på bloggen, så lite uppdatering bara. Alex från Flen var i Umeå men tyvvär kunde hon inte följa med till Julia som det var tänkt. Istället fikade vi på stan, mysigt! Vi planerade även min och Lias kommande resa ner till Södra delen av landet för att hälsa på Alexandra i sommar. Å vad jag längtar, kommer att bli så galet roligt!

Nej, nu ska jag inte babbla mer, känner att jag inte har någon bra "skrivdag".

SKRIVET: 2010-05-10, kl 19:31:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos Julia







Okey, komihåg nu gott folk att vi inte alltid är fullt helt 100% super seriösa och allvarliga när vi står framför en kamera. Men det borde ni ju veta vid det här laget...

SKRIVET: 2010-05-09, kl 15:05:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sommaren är på väg




Nu är sommaren på väg! På förmiddagen idag var det så soligt att jag tog på mig shorts och ett linne och satte mig med en bok i en solstol ute på altanen. Bytte dock om senare när temepraturen sjönk en aning...

Som vissa vet har min mormor&morfar/grannar en pool i sitt (giganstiska) växthus. Idag håller de på att fylla poolen med vatten, om några dagar när vårmen är igång i vattnet kan man bada där. Längtar!! Bilder på det kan jag visa senare.

SKRIVET: 2010-05-09, kl 12:27:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon!

Idag är jag levande igen, för första gången sen i Tisdags har jag inte pyjamas på mig!!

 

Idag blir det bloggning!

SKRIVET: 2010-05-08, kl 13:25:25 | PUBLICERAT I: Kläder & skor

H&M news


Godmorgon! Jag är fortfarande sjuk tyvvär, får hoppas på att det snart blir bättre. Tänkte bara tipsa om 2 nyheter i H&M:s webbshop. Linnet kostar 49,90:- /st och finns i 4 färger. Är lite sugen på att klicka hem det rosa... :)

SKRIVET: 2010-05-07, kl 21:58:30 | PUBLICERAT I: Hanna

Polka


Sitter och smaskar på en Marabou Polka, tummen upp för den!

Hej föresten! Isak bloggade åt mig, gulligt. När jag berättade att jag skulle blogga blev han aldeles lyrisk och ville såå gärna blogga åt mig. Men jag fick absolut inte se vad han skrev, fören han vara helt färdig.

 

Nu sitter jag och deppar lite framför TV:n. Har tydligen lyckats dra på mig en liten öronimlamation, men hoppas att det snart går över.

 

Ha det bäst!

SKRIVET: 2010-05-07, kl 14:47:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

de är isak som skriver

hej hannas läsare
jag är hannas lilebror.jag jilar och skriva.

SKRIVET: 2010-05-06, kl 18:54:36 | PUBLICERAT I: Kläder & skor

ZARA LOOKBOOK


Tummenupp!

SKRIVET: 2010-05-06, kl 10:38:13 | PUBLICERAT I: Musik

Not myself tonight


Chritina Aguilera? Säker på att det inte är en viss Lady GaGa? Även om det först känns väldigt GaGa tror jag ändå att X-Tina alltid kommer att ha sin egen stil. Just nu går denna låt på repeat är hemma.

Godmorgon föresten! Sjuk idag också. HATAR att vara sjuk. Somnade runt halv 5 i natt pg.a mig förbannade hosta. Känns som om det sitter ett litet rivjärn i halsen på mig. Dessutom är det ju synd att jag missat tema-veckan när vi ska baka. Men förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorn.

SKRIVET: 2010-05-05, kl 20:44:02 | PUBLICERAT I: Hanna

SKOR TILL SALU

                     
→ LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK ←
                      ↑

SKRIVET: 2010-05-05, kl 09:12:37 | PUBLICERAT I: Hanna

Sjuk idag


Sitter i soffan med pyjams på och tittar på TV:shop. Jag hatar att vara sjuk.

Föresten! Vad tycks om hur min blogg ser ut nu?

SKRIVET: 2010-05-04, kl 16:00:37 | PUBLICERAT I: Hanna

GRATTIS LILLEBROR


Samuel är grym på studsmatta!

Heeeeeeeej, idag fyller min lilla lillebror 12 hela år!! Men för mig kommer han alltid att vara en liten skitunge, he he.

 

Idag har jag, Towa, Towe och Lovisa "gått en promenad" och spelat basket. Ganska bra med teamvecka ändå :)
Nu ska jag ta det lugnt framför TV:n, sen ska jag plugga lite tror jag.

SKRIVET: 2010-05-03, kl 21:44:10 | PUBLICERAT I: Hanna

Rubrik


Bonjour! Idag red jag fina Vicky (som jag inte ridit på 2 år) och jag det ganska bra. Som vanligt, typ.

Just nu sitter och med hårinpackning och ansiksmask, en väldigt bra avslutning på dagen om ni grågar mig! :)

SKRIVET: 2010-05-03, kl 07:38:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Back to school

Godmorgon! Okey, nu är det något som är fel. Jag, Hanna Sahlin, är pigg på en måndagsmorgon. Borde man kontakta läkare?

Denna vecka är det temavecka på Grubbeskolan. Jag ska jobba med bl.a Hemkunskap, kul!
Idag ser min dag ut som en ganska vanlig måndag, skola-hem-rida-hem. Längtar faktiskt lite till att rida igen :) .


Ha ha, vet ni? Jag hittade en dagbok sen jag var typ... 10 år kanske. Där hade jag skrivit ner världens bästa "skönhetstips". Jag hade skrivit att om man kände sig ful någon dag kunde man titta sig i spegeln och göra en jääääätte ful grimage, sen se vanlig ut. Då kände man sig lite finare. Ha ha... :D

SKRIVET: 2010-05-02, kl 15:52:33 | PUBLICERAT I: Hanna

Det skulle inte sitta fel med...


Det här ↑. Vet ni? Jag har inga jeans just nu. Inte ett ända par! Tydligen har jag blivit lite för fet för mina cheapMonday, hehe. Dessutom skulle jag vill ha ett stort luftigt linne (från Monki, tex) nu när det bli sommar. Det linnet som är på bilden kostar 150 pix, vilket är helt smärtfritt.

Juste, får ju inte glömma att jag har ett otroligt sötsug just nu. Eller, kanske ska säga glass-sug. Känns som om jag inte ätit glass på en evighet!

Btw, håller på med en ny blogg-design. Min ser så gammal ut på något sätt... :)

SKRIVET: 2010-05-02, kl 14:49:47 | PUBLICERAT I: Hanna tipsar

Jeansshorts


Hallojjsan! Idag har jag klippt av ett par jeans. Har gjort det en gång tidigare men det är ju alltid bra med 2 par! Dessa Levi's jeans hittade mamma på vinden tror jag. De hade en stor gräsfläck på benet och absolut 0 passform, så att klippa av dem tyckte jag var en bra idé! :D

SKRIVET: 2010-05-01, kl 19:09:19 | PUBLICERAT I: Hanna

Klippa mig?


Jag funderar på att klippa mig, är så läss på mitt långa tråkiga hår. Även om det blev lite bättre efter att jag slingade mig. Jag och Lia tänkte klippa oss den här månaden. Jag planerar att klippa mig lite kortare ön vanligt, och kanske lite mer uppklippt, typ som på bilderna.

Vad tycker ni?

SKRIVET: 2010-05-01, kl 11:37:11 | PUBLICERAT I: Hanna

Maj


I brist på bilder lägger jag upp 2 bilder från igår.

Godmorgon! Nu är det Maj, men tydligen håller inte vädret med om att det borde var sol och 15 grader varmt. Nej, nej, igår snöade det och idag är det grått och trist.

 

Igår hade jag tänkt att gå på majbrasan i byn, men istället var jag hemma hos Johanna. Hon, jag, Amanda och Felicia såg på "The rest stop" och på "The hangover". Även om jag sett "The rest stop" tidigare blev jag skiträdd och missade nog 3/4 av filmen. Som vanligt när jag ser skräckfilm villsäga. :)