SKRIVET: 2010-02-28, kl 18:50:21 | PUBLICERAT I: Hanna

5 dar kvar till lov


Usch, fy och blä! Skola imorgon och det känns inte kul. Men om 5 dagar är det lov, och det däremot ska bli riktigt skojj! Halva lovet spenderar jag, Lia och min familj i Hemmavan med snö, skoter och slalom. När vi kommer hem blir det shopping och bio med Lia.

 

Nej, nu ska jag återgå till franska-pluggandet ett tag till, innan jag sätter min framför TV:n men en cocacola flaska i min famn.

SKRIVET: 2010-02-28, kl 16:23:21 | PUBLICERAT I: Kläder & skor

Lappade leggins


Hm... Jag tror att jag på sportlovet ska investera i ett par leggins men skinn-lappar på. De här på bilden kommer från BIKBOK och kostar endast 199 kr.

För övrigt har BIKBOK många andra fina leggins!

SKRIVET: 2010-02-28, kl 11:37:42 | PUBLICERAT I: Outfits

Godmorgon! ♥


Dagens outfit ↑

 

Så var det Söndag och helgen är nästan över. Tråkigt, men jag kan ju trösta mig med att det bara är 1 vecka tills jag har lov! Längtar sjuuukt mycket!

Jag har inga planer idag förutom att städa klart på rummet. Roligt va?

Juste, funderar på en helt ny bloggdesing! En lite mer vårig, ljus design. Tänker byta till den om en vecka eller 2.

Ha det bra!

SKRIVET: 2010-02-27, kl 19:59:14 | PUBLICERAT I: Hanna

House for a cat



Majas förra katthus var ju sorgligt fult (efter att min lillebror hoppat bock över det för 5 år sedan), idag fick hon ett nytt, frächt och fint! Hon var lite rädd för lådan där under, men det verkar gå bra nu.

Juste, jag måste berätta vad lillbrorsan sa när vi åt middag. Kycklingklubbor och ris. "Varför är det så mycket ben?" Jo Isak, för att det är en kycklingkulbba. "Men altså, varför är det ben? Är det från en ko... eller något?" Isak, benen kommer från kycklingen.

HAHAHHAHA!

Sen bröt jag stämmningen lite genom att spilla ut ett fullt klas med cocacola över allas mat. Hanna i ett nötskal.

SKRIVET: 2010-02-27, kl 15:17:27 | PUBLICERAT I: Hanna Videobloggar

Videouppdate


Mina smartaste vänner blir intervjuade av moi. Enjoy!

Om inte videon går att titta på, vänta 10 minuter.

SKRIVET: 2010-02-27, kl 14:21:11 | PUBLICERAT I: Hanna

2 galna vänner

Tjenixen! ♥
Nu sitter jag och min lilla vän framför datorn och planerar vad vi ska hitta på på sportlovet. Lia har lycktas få mig att köpa lite sockar också, shit vilken affärskvinna!
Appropå sportlovet, jag lääääääääääängtar! Å det ska bli så kul! Jag och Lia ska först till min familjs stuga i Hemmavan, sedan ska vi shoppa loss hemma i Umeå, och se på Alice in Wonderland. Woho!

SKRIVET: 2010-02-27, kl 11:17:31 | PUBLICERAT I: Hanna

Godmorgon! ♥

Vaknade förvånande tidigt idag och har redan hunnit med lite städande här hemma. Min lilla kiss-katt hade kissat i en (tom) väska på mitt rum, så det luktar ju inte direkt gott på mitt rum just nu. Som tur var klarade alla kläder sig.

Om ett litet tag kommer Lia hit. Å det var såå länge sen vi träffades!


Jag & Lia i somras ↑

SKRIVET: 2010-02-26, kl 19:07:32 | PUBLICERAT I: Hanna

Todays me


Hej!

Å, jag är galet trött! Dessutom har jag lite bloggtorka just nu. Vad vill ni läsa om i min blogg?
Nej, nu ska jag frossa chokladbollar framför tv:n! Harebra!

SKRIVET: 2010-02-26, kl 17:20:00 | PUBLICERAT I: Hanna

Prickiga stövlar

Hello!

...och så var ännu en vecka över och det är dags för fredagsmys.

På skolan spenderade vi mycket tid i datasalen, och på idrotten spelade vi "dopp-boll" med längdskidor på. Super kul! Efter skolan var bussen lite sen, så att jag missade min andra buss (jag byter ju buss i stan, för er som har missat det). Toppen. Men som tur är skulle Towe hålla mig sällskap på stan. Vi gick förbi skopunkten och jag såg världens gulligaste stövlar! Nej, jag köpte dem inte. Jag är inte så mycket för stövlar, men de var ju söta att titta på!

 

SKRIVET: 2010-02-26, kl 07:14:58 | PUBLICERAT I: Outfits

Nej men, vilken varm dag, 11- grader bara!

Godmorgon!

Idag har jag trotsat naturlagarna och vaknat pigg klockan halv 7! Oj, oj, oj, tror ni att jag måste kolla upp det här hos någon läkare?
Skola idag. Tyvvär är fredagar onödigt jobbiga dagar med många lektioner och kort lunch. Ett kom-i-håg till mig själv är att jag har svenska prov. Eller, juste, det var ju ett test. Viktigt att påpeka tycker jag.

Dagens outfit :)

Hihi...

SKRIVET: 2010-02-25, kl 16:50:33 | PUBLICERAT I: Kläder & skor

H&M


Väska från H&M som jag gärna skulle ha

SKRIVET: 2010-02-25, kl 15:37:30 | PUBLICERAT I: Hanna

Blondin

 


Fint? Hm... Jag får alltid lite lätt panik när jag har klippt mig, är lite osäker på om jag fassar i såhär blont. Vad tycker ni?

SKRIVET: 2010-02-25, kl 14:39:31 | PUBLICERAT I: Hanna

Kallaste vintern på 44 år

Hallå!

Morgontrött som jag är försov jag mig i morse, 1 timme, och hann inte blogga innan jag rusade iväg till skolan. Duktigt.
Skolan var helt OK idag, slutade 13.25 som vanligt på Torsdagar, vilket är behövligt eftersom jag har ett svenska prov imorn som jag måste plugga till. Men det känns ganska lugnt med det ändå.
Börjar tänka att håret inte blev så tokigt ändå. Tyckte ju att det blev för ljust, men det kankse bara är att jag måste vänja mig. Det var ju trots allt 1½ år sedan jag var ljusblond sist!

Nu ska jag ta ett varmt bad, läsa "ökenblommans återkomst" (som för övrigt är en underbar bok som är väldigt läsvärd!) och sedan plugga svenska, och franska också för den delen...

Visste ni att den här vintern är den kallaste här i Umeå på 44 år? Jo, nu är vi uppe i 75 dygnet med minusgrader utan uppehåll.

SKRIVET: 2010-02-24, kl 21:07:58 | PUBLICERAT I: Hanna

Blond, Blondare, Hanna

Hej!

Nu är jag hemma från frissan. Hade tänkt att göra lite ljusare blonda slingor och toppa mig. Klippningen blev bra, och först trodde jag även att färgen hade det. Men när jag kommer hem ser jag att håret nästan är grått längst upp! Å jag vet inte vad jag ska göra! Får se hur det ser ut imorn. Jag ville ju inte ha så ljust hår...

SKRIVET: 2010-02-24, kl 07:08:15 | PUBLICERAT I: Outfits

Godmorgon Onsdag

Sovit gott?

Idag blir det skola, som vanligt, och sedan på eftermiddagen ska jag klippa mig. Jag ska nog bra toppa mig, och bleka slingor. Eller hela håret, jag får se hur det blir...

Dagens outfit:

Idag åkte nya jeanslegginsen från MQ på, tillsammans med den randig tröja från H&M.

 

Notera katten i högra hörnet.

SKRIVET: 2010-02-23, kl 21:36:17 | PUBLICERAT I: Hanna shoppar

Från MQ

Från MQ, 99:-, köpta idag på REA:



Japp, ett (till) par jeansleggins, jeanstights, treggins, eller vad ni nu säger. Väldigt nöjd!

SKRIVET: 2010-02-23, kl 19:26:50 | PUBLICERAT I: Hanna

Rubrik. Eller nått.

Tjenixen att glada och sura människor!

Nu är jag hemma. Finally. Idag har jag träffat Alex sista gången för den här gången, men jag längtar redan till nästa gång! Alex är för er som inte vet min kompis som nu är bosatt i Flen.

Jag slutade 12 och träffade Alex direkt när jag kom till stan. Vi gick i affärer och snackade skit om allt och ingenting. Sedan åt vi lunch på STAR, nacho tallrik. Sist men inte minnst gick jag till teatern och fjantade mig, som alla andra tisdagar!


Teater ↑

 


Mat ↑


Alex ♥ ↑

SKRIVET: 2010-02-23, kl 16:15:03 | PUBLICERAT I: Hanna

Hejsan! Nu...

0-7f5cebc719f811d7ea0459f3187f4ce6.png

Hejsan! Nu har jag precis sagt hejdå till alex (jag saknar dig redan!) och sitter nu och pluggar på bibblan. Jag har fyndat lite på stan också, jag visar sen. Strax ska jag till teatern. Jag bloggar mer när jag kommer hem! Bye bye! <3

SKRIVET: 2010-02-23, kl 07:19:16 | PUBLICERAT I: Outfits

Tisdag

Godmorgon!

Jag glömde helt bort att blogga igår! Hade tänkt att lägga upp bilder från fikat med alex och lia, men dem får ni se nån annan dång.

Idag går jag bara halvdag på skolan och slutar 12. Galet härligt! Då blir det stan med Alex, sedan kanske jag sätter min på bibblan och pluggar eller något. För det är något jag verkligen behöver!

Efter det blir det teater som vanligt. Kul!

Dagens outfit:

SKRIVET: 2010-02-22, kl 18:09:43 | PUBLICERAT I: Hanna

Trött

Efter skolan blev det fika med Lia och Alex. Nu var det tänkt att jag skulle rida, men jag får se hur det blir med det. Jag har helt tappat lusten att rida nu på slutet.

Mer uppdatering kommer senare.

SKRIVET: 2010-02-22, kl 16:07:59 | PUBLICERAT I: Hanna

Nu sitter...

0-50e4df7ba0ae3dafa94ed97caac20186.png

Nu sitter jag, lia och alex och fikar. Kommer snart hem!

SKRIVET: 2010-02-22, kl 07:38:15 | PUBLICERAT I: Outfits

Och så var det Måndag igen

Hej hej!

Igår kväll kom jag hem från Östersund. Och jag måste erkänna att - att trots att jag har världens absolut bästa farmor i hela världen - så är det "borta bra, men hemma bäst".

 

Nu är det vecka 8 och halva sverige har sportlov. Själv får jag vänta 2 veckor till på ledigeheterna... Alex från Flen har kommit upp och jag ska träffa henne idag! Å vad jag har saknat dig!
Andra viktiga saker att komma ihåg den här veckan är att jag ska klippa (och göra slingor!) mig på Onsdag, svenksa prov på Fredag och halvdag på Tisdag. Vilket innebär att jag skutar 12! Vekcnas tummen-upp altså!

Dagens outfit:

Notera inte klädhögen ibakrunden, Tack!

Juste, veckans horoskop från fejjan, det brukar faktiskt stämma lite!
Du är inne i en period när dina drömmar och visioner för hem och familj fortsätter att ta mycket av din tid i anspråk. Att kunna expandera och uppleva högre livskvalitet ligger dig varmt om hjärtat, och kanske kan detta uppnås om du blir mer kulturellt medveten. Går du i flyttankar är detta en bra tid att göra allvar av dessa, men du kan lika gärna arbeta på att höja värdet på den bostad du redan äger. Det är värt att lägga lite pengar på att skapa en positiv transformation i hemlivet. Det skulle vara till din fördel nu om du kunde arbeta mer hemifrån, kanske för att du också känner en rastlös längtan efter mer utrymme och större frihet. Bli inte förvånad om du får långväga besök.

SKRIVET: 2010-02-21, kl 18:28:40 | PUBLICERAT I: Hanna

gästbloggning

hejhej lia här! :)

hanna sitter nu på bussen på väg hem till umeå från östersund. hon ville bara att jag skulle blogga för henne, och berätta att hon är på väg hem.

men titta gärna in på min blogg!

beybye!

/ lia

SKRIVET: 2010-02-21, kl 11:19:00 | PUBLICERAT I: Hanna

Söndag (I Östersund)

Hejsan!
Jaha. Så var helgen nästan över och det är dags att åka hem. 20 över 3 går bussen hem till Umeå.

Igår var vi på stan, jag köpte ett halsband, och så fikade vi och såg på Yrjö Edelmanns konstutställning. Sedan träffade jag kusinerna och åt tacos tilsamans med dem. På kvällen såg vi melodifestivalen på TV, bra låtar som gick vidare tycker jag! Senare så tog ju Sverige ytterligare 2 OS-medaljer, men det är jag fullständigt ointresserade av, så det skajag inte babbla om.

Nu ska jag vara lite social med farmor och brorsan, se u later!

SKRIVET: 2010-02-20, kl 19:38:57 | PUBLICERAT I: Hanna

Hej hej!...

0-3a50cfbaf5698d7b32bdfbdd5e96847f.png

Hej hej! Sitter har hos farmor och ska snart se på melodifestivalen. Ska även proppa i mig lite chokladbollar. Hoppas ni har det bra hemma i umeå!

SKRIVET: 2010-02-20, kl 18:24:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag är smart

KLICKA


SKRIVET: 2010-02-20, kl 11:14:35 | PUBLICERAT I: Hanna

Lördag (I Östersund)

Tjenixen!
Nu sitter jag vid farmors (sega) dator och passar på att uppdatera bloggen lite. Idag ska vi gå på stan lite, farmorf ville visa en konstutställning i centrum också.

Det är 17 grader kallt här, så det gäller att klä sig varmt! Men trots kylan så hoppas jag att alla får en bra dag!

SKRIVET: 2010-02-19, kl 16:48:26 | PUBLICERAT I: Hanna

Nu sitter...

44403c18e664f084357ea5b82627be34.png

Nu sitter jag på bussen till östersund. Bussen var full, så vi fick vänta på en extra buss, men nu är vi äntligen på väg! Jag har laddat med lite att läsa och lite att äta. Toppen. Nu kommer jag att sitta på bussen några timmar, så alla kompisar som ser det här får gärna smsa, hege. Ha det bra!

SKRIVET: 2010-02-19, kl 07:03:44 | PUBLICERAT I: Outfits

Fredag

Godmorgon!

Idag blir det först skola. Sedan ska jag direkt iväg till stan och hoppa på bussen till Östersund, där farmor bor. Jag och brorsan ska dit över helgen.

Tyvvär kommer jag nog inte kunna blogga så mycket under helgen, men ni får väl stå ut ändå! Nu på sisto har jag faktiskt börjat få fler besökare av någon andledning. Vilket är jätte kul!

Dagens outfit:


Ha en bra helg allihopa! ♥

SKRIVET: 2010-02-18, kl 21:18:09 | PUBLICERAT I: Hanna

Dags att packa väskan

Hejsan!

Nu har jag börjat packa väskan, imorn ska jag och brorsan till östersund och hälsa på farmor. Vi kommer hem på Söndag kväll, det ska bli jätte kul! Därför kommer inte uppdatering bli den bästa i helgen.

 



Sitter bänkad framför TV:n och tittarpå dokumentären om Susan Boyle. Väldigt bra är det, shit va hon är bra!

SKRIVET: 2010-02-18, kl 16:29:37 | PUBLICERAT I: Hanna

Frilufsdag i Agnäs

Hejsan!

Det får bli ett kort inlägg, för jag är inte riktigt på skriv-humör.

 

Idag var jag och några andra från klassen som sagt i Agnäs och åkte skidor. Väldigt kul och härligt väder var det okcså! Fast lite kallt föresten...



SKRIVET: 2010-02-18, kl 07:00:51 | PUBLICERAT I: Hanna

Frilufsdag i Agnäs

Godmorgon snyggingar!
Idag blir det frilufsdag i Agnäs, slalom med andra ord. Ska bli välidgt kul! Kommer hem i vanlig tid hoppas jag. Något annat jag hoppas på är ett det inte blir för kallt heller... (Ska kolla termoetern nu) 18 MINUS! Oj, Oj, Oj...

Today I'm wearing this:



SKRIVET: 2010-02-17, kl 21:12:36 | PUBLICERAT I: Hanna

Godnatt! ♥

Nu ska jag göra iordning alla saker inför morgondagens frilufsdag till slalombackarna i Agnäs. Sedan ska jag nog lägga mig. Ja, jag menar allvar. Jag behöver några timmars extra sömn!


Bilden har inget med texten att göra. Gammal bild från en idrottslektion. På mig altså. Scary pic!

SKRIVET: 2010-02-17, kl 18:49:02 | PUBLICERAT I: Hanna

Behöver jag säga mer?

En bild säger mer än tusen ord.



Jag. Har. Väldigt. Tråkigt. Just. Nu.

SKRIVET: 2010-02-17, kl 15:06:57 | PUBLICERAT I: Hanna

Tummen upp

Tjenixen!

Det blev en oväntad kortdag idag! Dagens tummen-upp att sluta klockan 1, jag hann dessutom lite på stan innan jag åkte med bussen hem klockan 2. Nu ska jag börja plugga på franska glosorna, för en gång skull börjar jag i tid.

SKRIVET: 2010-02-17, kl 07:12:36 | PUBLICERAT I: Outfits

Och så var det Onsdag...

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag! Kom i säng ganska tidigt igår.
Idag blir det skola som vanligt, och sedan kankse jag ska hem till Lia. Vi har inte träffats på väldigt länge, på grund av sjukdommar.
På skolan idag kommer en regissör, som jag verkligen inte har några förhoppningar på. Sist en sådan kom och höll föreläsning var det allt annat än intressant.

 

Dagens outfit:


Tunikan är från Ginatricot

Ha det bra!

kexchoklá

SKRIVET: 2010-02-16, kl 21:57:30 | PUBLICERAT I: Kläder & skor

Shoppingsugen


Åå jag är såå shoppingsugen! På sportlovet ska jag och Lia shoppaloss. Jag har redan kikat lite på internet...

SKRIVET: 2010-02-16, kl 19:40:17 | PUBLICERAT I: Hanna

Fettisdagen

Hej!
Idag är det Fettisdag och här hemma har ha laddat med några stora selmor. Mums! Mamma har gjort egna, och snart tror jag att jag ska sno en och äta, hi hi.

Imorse funkade, som sagt, inte bloggen, men nu funkar allt osm vanligt igen, skönt. Idag har jag sett på film (Die valle) och målat papperskorgar (don't ask why). Kände att det gick väldigt bra, för det var ju inte så att någon råkade måla på ett skåp, och det var ju ingen som gick grön färg i ansiktet. Nej, nej. Hur som hällst var det ju en väldigt rolig och lite udda bildlektion! Efter skolan letade jag och Sandra praoplats, utan någonvidare framgång direk. Sedan stressade jag för att hinna till teatern som började tidigare än vanligt.

Nu blir det semlor!

SKRIVET: 2010-02-16, kl 07:24:48 | PUBLICERAT I: Hanna

godmorgon! Det...

33f0fd85b17c217e0c04cb4d20920379.png

godmorgon! Det går tyvär inte att logga in på blogg.se, så jag mobilbloggar. Idag blir det skola som vanligt, sedan ska jag och sandra på stan och leta praoplats, sen blir det teater. Här ovanför ser ni dagens outfit, btw. Ha det bra!

SKRIVET: 2010-02-15, kl 21:32:28 | PUBLICERAT I: Kläder & skor

Je t'aime


Väldigt sött arband från cocoo.se som jag gärna skulle vilja ha rund handleden! Je t'aime står det på det, jag älskar dig.

Godnatt! ♥

SKRIVET: 2010-02-15, kl 21:19:16 | PUBLICERAT I: Hanna

Valentino

Tjenixen!

Nu är jag hemma från en ganska rolig lektion i ridhuset. Jag red söta Valle och det gick väl ganska bra.

Valetino:


Just nu sitter jag och planerar fjäll-resan till Hemmavan/Umfors på Sportlovet tillsammans med Julia! Å vad jag längtar, ska bli så galet kul! Jag, min familj, min morbror och hans kusin och Lia ska till våran fjällstuga i Umfors, 2 mil från Hemmavan. Tyvvär kommer det inte finnas något internet, så våra bloggar kommer nog inte ha den bästa uppdateringen.

SKRIVET: 2010-02-15, kl 18:20:04 | PUBLICERAT I: Hanna

Rid-time

Om en halvtimme ska jag till ridningen, vanlig lektion idag tror jag. Bloggar mer ikväll!


P.S Tack Amalia för att du sa det där med teatern imorgon! Ha ha, tror att Malin sa det förra veckna, men hade alldeles glömt bort det. Alltid kul med extra lång teater!

SKRIVET: 2010-02-15, kl 15:53:37 | PUBLICERAT I: Hanna

Bra vecka

Tjenixen!

Hemma från skolan. Denna vecka kommer att bli jätte bra! Filmvecka, vilket innebär att vi ska se film i aulan måndag, tisdag och fredag. På onsdag kommer en ressigör och ska prata om hur man gör film (passande för mig!) vilket jag egentligen inte har så stora förhoppningar om, och på torsdag är det friluvsdag i Agnäs. Slalomåkning hela dagen, härligt!

 

Nu ska jag ta lite fika, se på TV. Oh what a surprise...

SKRIVET: 2010-02-15, kl 07:10:50 | PUBLICERAT I: Outfits

Back to school

Godmorgon!
Mndag igen. Back to school. Men det känns faktiskt inte så hämskt, nej för att idag är det ridning, och så har vi inte skärsilt jobbiga lektioner. Klassråd/läsning, matte, lunch/hål, HK, franska, om ni är intresserade.

Dagens outfit:




Fläta i luggen och ringar i öronen, på mig har jag en tröja från H&M och jeanstights från GinaTricot.

Ha det bra!
Kexchoklá

SKRIVET: 2010-02-14, kl 19:23:06 | PUBLICERAT I: Hanna

Johanna

Johanna har gjort en blogg! Ni bara mååååste kolla in den!

JOHANNA

Klicka! ↑

SKRIVET: 2010-02-14, kl 15:09:39 | PUBLICERAT I: Hanna

Time to go


Nu går jag över till Johanna. Se u later! ♥

SKRIVET: 2010-02-14, kl 14:45:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

♥ Fria mms

Hello!
Idag skickar (nästan) alla fria mms. Så jag antar att jag inte är ensam om att få massor av söta nallebjörnar, hjärtan och blommor via mms idag. Vissa skickar fina bilder på sig själva, vissa skickar någon fin text, ect.

 

Men vissa skickar sånahär bilder:


Som vissa kanske ser så är det jag (och någon rolig efekt på kameran) på bilden. Väldigt. Kul. Ha. Ha. Tack Linn för bidlen!

SKRIVET: 2010-02-14, kl 11:53:19 | PUBLICERAT I: Outfits

♥ Dagens outfit ♥


+ett hjärt-halsband som inte kom med på bilden, eftersom det är allahjärtansdag idag! ♥

SKRIVET: 2010-02-14, kl 09:22:31 | PUBLICERAT I: Hanna

Glad alla hjärtans dag! Idag ska jag vara med familjen (självklart ska jag frossa i choklad och gelé hjärtan!).

Nu ska jag äta frukost, Glad alla hjärtans dag allihop!

SKRIVET: 2010-02-13, kl 21:34:52 | PUBLICERAT I: Hanna

Melodifestivalen/Jane Austen

Kvällen har jag hitils spenderat i soffan framför TV:n med en burk med damsugare på magen. Gott, gott! Ikväll i melodifestivalen tyckte jag att Eric Saade var klart bäst. Ja, förutom Dolph mellanakt såklart.

Nu ska jag se en film på 4:an om Jane Austen.

SKRIVET: 2010-02-13, kl 18:55:34 | PUBLICERAT I: Hanna

Kajsas kafé kakor

Hejsan svejsan!
Har varit hos mormor och morfar på middag, trevligt! Har även sålt 2 stycket kakburkar till, nu ska jag ut i byn och fortsätta sälja. 10 burkar kvar, någon som vill ha?

SKRIVET: 2010-02-13, kl 12:16:51 | PUBLICERAT I: Outfits

Dagens outfit


Japp, detta är dagens outfit. Jeanstightsen är köpta på VeroModa, tshirten på BIKBOK. Armbandet är från Ur&Penn för en halv evighet sen.

SKRIVET: 2010-02-13, kl 11:31:18 | PUBLICERAT I: Hanna

Envis katt

Godmorgon!
För er som inte vet är min katt en väldigt envis katt. Ett återkommande problem är när jag ska bädda min säng på morgonen, eftersom hon brukar sova i min säng också och inte vill flytta på sig när jag ska bädda. Idag kom jag på en lösning!

SKRIVET: 2010-02-12, kl 19:12:00 | PUBLICERAT I: Kläder & skor

14 burkar kvar

Tjenixen!

Jag gick till mormor och morfar för att sälja kakor (läs förra inlägget) och kom tillbaka med bara 14 burkar kvar. Sålde även till derar grannar och till min morbror som var på besök.

Juste, lite news från H&M som jag gillar!


SKRIVET: 2010-02-12, kl 16:13:19 | PUBLICERAT I: Hanna

Skola/kakor

Halo!
Hemma från skolan, idag har vi blandannat  sett på film och gjort en kemiprov. Filmen var helt OK och provet gick nog ganska bra tror jag. Nu blir det fika, TV, sen ska jag sälja lite kakor. För ett tag sen sålde hela klassen salamikorvar för att få in lite pengar till klasskassan, nu blir det kakor. Chokladbollar, kolor, chokladflarn, kakor och dammsugare.


SKRIVET: 2010-02-12, kl 07:14:30 | PUBLICERAT I: Outfits

Godmorgon/dagens outfit

Nu är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör...

Härliga Fredag! Idag blir det skola som vanlig, sedan blir det väl troligen en evneng på stan, om jag inte tar bussen hem. Juste, ikväll ska jag sälja kakor också. Jag berättar mer om det senare!

Dagens outfit:

SKRIVET: 2010-02-11, kl 18:35:54 | PUBLICERAT I: Hanna

Plugga, plugga, plugga

Sitter och pluggar järnet inorf kemiprovet imorgon! Inte kul, men ett stort måste eftersom jag är helt borta vad gäller kemi...

SKRIVET: 2010-02-11, kl 15:12:31 | PUBLICERAT I: Musik

Lite musik...



Det här måste vara en av världens finaste låtar! Lyssna på texten också, älskar den!

SKRIVET: 2010-02-11, kl 14:41:54 | PUBLICERAT I: Hanna

It's spring

Nja... Inte riktigt, va? Men det känns ändå i luften att vintern snart är över. Idag hade vi som sagt kortdag och slutade inte senare än 25 över ett.

Dagen har varit ganska lugn, förutom idottlektionen som bjöd på ganska mycket fart måste jag säga! Längskidor brukar ju vanligtvis inte vara så fartfyllt, utan mäst bara långtråkigt och jobbigt. Idag hittade vi en backe som våran lärare tyckte att vi skulle åka utför. Först vågade ingen men efter ett tag åkte alla upp och ner för det där backen! Några åkte 2 personer på att par skidor (fråga inte hur de kom på den idén). Bilder kan jag lägga upp sen, kanske.

När jag gick hem från bussen passade jag på att ta lite bilder, det är så sjukt fint ute just nu!



SKRIVET: 2010-02-11, kl 07:19:44 | PUBLICERAT I: Outfits

Godmorgon/Dagens outfit

Godmorgon!

Idag är det Torsdag vilket innebär att jag kommer sluta 25 över ett! Grymt skönt met tanke på att jag har kemi prov imorgon och verkligen behöver plugga. Men idag finns det även ett - vad gäller skolan. Vi har skidor. Skodor som man åker med på ett spår i snön. Skidor som man ramlar med i snön. Skidor man som inte går att svänga med. Skidor som jag inte gillar.

 

Dagens outfit:



Skorta från GinaTricoty, kjol från Monki och Linne från H&M.

SKRIVET: 2010-02-10, kl 20:06:20 | PUBLICERAT I: Hanna Videobloggar

Videoblogg

Japp, tyckte det var dags för videouppdate! Denna gång blev den ett tråkigt, svartvitt klipp med mig och min smarta katt. Okey, lite pisamt men altså det är inte lätt att sitta och prata rätt ut i luften ensam på sitt rum! Hö hö...



Funderar på att börja ha en videouppdate i veckan, eller kanske varannan vecka. Det går ju så långt mellan gångerna tänkte jag. Vad tycker ni?

SKRIVET: 2010-02-10, kl 18:28:49 | PUBLICERAT I: Kläder & skor

Step in to my wardrobe


H&M har gjort något lite förnuligt på webshoppen, rolig idé! "Step in to my wardrobe".

Jag längtar riktigt, riktigt mycket till våren! Jag vill kunna ha skor med öppen tå, en färglad kjol och ett härligt ljust linne! Och så längtar

SKRIVET: 2010-02-10, kl 15:57:19 | PUBLICERAT I: Hanna

tjenixen!

NU är jag hemma! Jag slutade kvart över 2, åkte buss hem och nu sitter jag och smskar på nidlar och ska börja plugga lite kemi. Jobbigt värre! Men jag har ju prov på fredag, så det är nog bäst att jag pluggar.



Ha ha, vet ni vad som är pinsamt? När man går på en ofentlig toalett och personen innan har gjort "något" som luktar väldigt illa. Och sen när man kommer ut därifrån och nästa går in, då tror ju den personen att det är man själv som har djort "det". Det hände mig idag. Dessutom var det ett berg med tvålskum i handfatet. Euw, personen efter mig måste trott att jag haft en väldigt känslig mage!

SKRIVET: 2010-02-10, kl 07:18:29 | PUBLICERAT I: Hanna

Dagens outfit

Godmorgon!

Var så trött imorse att jag tryckte på snooze om och om igen, tills jag insåg att jag måste upp! Inte bra.

 

Idag ska jag till skolan, sen hem direkt och plugga inför kemi prover, väldigt viktigt.

 

Dagens outfit:


Hinner verkligen inte ta någon bättre bild... Jeanstights från GinaTricot, Tshirt från Monki och munkjackan är från BIKBOK.

Ha det bra!

kexchoklá

SKRIVET: 2010-02-09, kl 21:10:31 | PUBLICERAT I: Hanna

Godnatt! ♥


Nu ska jag ta en varm kopp choklad, sätta mig vid TV:n och måla naglarna. Säger godnatt nu eftersom jag troligen inte kommer att blogga mer ikväll!

SKRIVET: 2010-02-09, kl 19:16:25 | PUBLICERAT I: Hanna

Improvisation

Hemm från en lagon jobbig skoldag och en rolig teaterlektion! Idag hade vi 2 inställda lektioner, så vi slutade en timme tidigare. Jag gick hem till Towe och sedan följdes vi till stan, där jag skulle på teater. Åh, jag blir alltid glad efter att jag varit på teatern! Idag improviserade vi en del, blandannat så gjorde vi e väldigt rolig och lite svår lek. Man var 3 personer på scen, en av dem var "experten" som pratade något annat språk (låtsasspår alltså), en tolk och en reporter/programledare. Programledaren ställer frågor till experten, tolken översätter och det blir massa knas och roligheter!

Nu blir det middag och lite TV innan jag (kanske) tar fram lite plugg. Ha det bra!

SKRIVET: 2010-02-09, kl 09:06:54 | PUBLICERAT I: Hanna

Right now

Sitter på skolan och deppar. Har hål. Super kul. Not.

Jag, Towe och Lovisa sitter vid varsin dator, jag försöker lista ut vad Lovisas blogg heter, hon vägrar att säga det! SUCK!

SKRIVET: 2010-02-09, kl 07:14:47 | PUBLICERAT I: Outfits

Godmorgon/Dagens outfit

Godmorgon, sovit gott?

I Have. Idag blir det skola som vanligt och sedan teater. Å vad jag längtar! Var ju sjuk förra gången, tyvvär.

 

Har inte så mycket mer att skriva om, så jag lägger in dagens outfit här:



-sockarna +converse
Kjol från Monki och tröja från... H&M eller något, tror jag. Typ samma som igår, fast idag blev det en tröja med blåa ränder, istället för röda.

Ha det bra!

kexchoklá

SKRIVET: 2010-02-08, kl 20:47:40 | PUBLICERAT I: Hanna

Hoppning

Tjenixen!

Nu är jag hemma från ridningen. Hoppning idag. Måste erkänna jag inte var så taggad på att rida idag, eftersom det inte gick så bra sist jag red. Men idag gick det faktiskt riktigt bra! Jag red Onco och han gjorde för det mästa som jag ville, jag failade lite på sista hindret, det blev lite snävt, men annars gick det bara bra. En liten påmminselse till min själv är att ta med spö nästa gång. Jag är en sån där feg liten tönt som bara "petar" på hästen, rädd för att göra den illa.


Onco


Stallet ↑

SKRIVET: 2010-02-08, kl 15:04:31 | PUBLICERAT I: Hanna

Kan man vara sötare?


Notera att hon ligger på min tjocksocke.

SKRIVET: 2010-02-08, kl 13:35:26 | PUBLICERAT I: Hanna

Vinter

Gick en liten promenad nyss och lekte naturfotagraf. Vintern är så fin!



SKRIVET: 2010-02-08, kl 12:42:16 | PUBLICERAT I: Hanna

Följ mig på Bloglovin'

På bloglovin' kan man följa sina favoritbloggar jätte enkelt! Jag använder det och tycker att det är toppen. Så om ni tycker att det är jobbigt att behöva gå in på bloggen för att läsa nya inlägg (och det kanske inte ens finns några just då heller) så kan man gå in på bloglovin' istället, där ser man alla nya inlägg på de bloggar man har valt att prenumerera på.

Följ mig blogg på Bloglovin'!


bloglovin

SKRIVET: 2010-02-08, kl 11:42:55 | PUBLICERAT I: Hanna

Pillrigt


Åh jag vill sååå gärna dra loss den där lilla plastbiten som är lös på min dataskärm! Nu kommer jag sitta och dra i den där (bara lite, så att den inte lossnar) för resten av dagen!

SKRIVET: 2010-02-08, kl 10:54:50 | PUBLICERAT I: Outfits

Dagens outfit



Väldigt bekväm hemma-outfit, jo för idag är jag ju ledig. Studiedag. Har passat på att dammsuga rummet och hänga in alla kläder i garderoben. Nu ska jag fortsätta med städandet, sen tror jag att jag ska baka.

SKRIVET: 2010-02-07, kl 23:12:30 | PUBLICERAT I: Hanna

Godnatt! ♥

Godnatt alla söta! Imorgon har jag studiedag och är ledig. Super härligt! Och så ska jag rida som vanligt.

SKRIVET: 2010-02-07, kl 20:37:10 | PUBLICERAT I: Hanna

Barnuppfostran

Bildförklaring:



Jag uppfostrar min lillebror

MOHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA!

SKRIVET: 2010-02-07, kl 16:27:29 | PUBLICERAT I: Hanna

GinaTricot



Längtar tills lovet när jag och Lia ska shoppa loss!

SKRIVET: 2010-02-07, kl 13:44:47 | PUBLICERAT I: Outfits

Dagens outfit/Kyrka



Såhär ser jag ut idag! Jeanstights - Ginatricot, Tshirt - Monki.

Nu ska jag på gudstjänst här i byn. Dags att börja fylla "tankeboken". Jag ska hinna gå till kyrkan 10 gånger innan konfa-lägret i sommar.

Efter kyrkan måste jag städa på rummet! Dammråttorna bygger bon tror jag.

SKRIVET: 2010-02-06, kl 21:06:54 | PUBLICERAT I: Hanna

Festival

Jag älskar ju melodifestivalen, så därför har har jag skrivit lite om varje artist. Enjoy!

Ola -
Ganska bra låt, inget märkvärdigt. Kanske ingen hit i Eurovision song contest, men den kommer nog komma långt i Sverige! Men snälla, kan någon lära honom att dansa?


Jenny Silver -
Oj, menar hon allvar? Låten var allmänt dålig, hela framträdandet stod hon stilla i något som skulle föreställa kläder och smeker sig själv samtidigt som hon viskade något som skulle föreställa sång.


Linda Pritchad -
Den här låten skulle funka bra i Eurovision song contest, men hon är ju helt okänd. Dock tycker jag att hon ska gå vidare, även om låten inte är rikigtikt i min smak.


Pain of salvation -
Lugn och fin låt, gillar! Dock tror jag den skulle hamna på plats 20 eller något i EuroVision song contest, tyvär. För lugn och vanlig liksom. Den får liksom inte ”sving”...


Anders Ekborg -
Typisk låt som okcså skulle passa i Eurovision song contest! Power balad, men lite rock i, typ. Lite musikal stuk också. Dock förstod jag inte riktigt innebörden av texten riktigt...


Jessica Andersson -
Vacker bald, vacker tjej, vackert framträdande, me like! Hoppas verkligen att låten går vidare! Riktig vinnarlåt


Frispråkarn -
HipHop har aldirg hört hemma i melodifestivalen och kommer aldrig att göra heller. Låten gillar jag inte så mycket, men hiphop är ju inte min grej heller. Så jag kanske inte ska säga så mycket...


Salem Al Fakir -
SVT sparade det bästa tills sist! Bra och mysig låt, jag gillar den! Unik, samtidigt som det är något man känner till, vilket är väldigt bra! En potentiell vinnare. Tror jag.

SKRIVET: 2010-02-06, kl 19:08:31 | PUBLICERAT I: Musik

Lite musik...

La, la, la....

SKRIVET: 2010-02-06, kl 16:24:30 | PUBLICERAT I: Outfits

Dagens outfit 6/2





Skjortan från GinaTricot åkte på idag igen, och jeanstightsen från BIKBOK är också på.

SKRIVET: 2010-02-06, kl 14:27:18 | PUBLICERAT I: Hanna

What happend?

Har ni sett facebook? NYA facebook? Inte bra! Jag fattar ingenting! Varför ändra på någonting som är bra? Samma sak med blogg.se!

 

Om ni ser dåligt på första bilden, KLICKA:

SKRIVET: 2010-02-06, kl 14:01:38 | PUBLICERAT I: Hanna

Livet är inte lätt

Hejsan!
Idag kom tvillingarna, Isaks kompis/våra grannar på besök och spelade lite TVspel. Tänk så mycket SuperMario kan betyda för ett par killar i 4-5 års åldern! He he...

Idag har jag slappat, städat lite och sett på Agnes Cecilia (för andra gången). Ikväll blir det melodifestivalen och popcorn, jag hejjar på Darin! Vet dock inte om han ska tävla ikväll. Får kolla upp vilka deltagarna är! För er som inte vet är jag ett melodifestivalen freak. Jag har stenkoll på alla vinnare som vann vlika år och hur gåtarna går. Säg en låt och jag säger vilket år, och vilken som sjöng den i melodifestivalen!

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och ta på mig lite kläder (jag sitter i mjukisbyxor och tshirt) och kanske gå ut ett tag, Jullan är i Övik, så jag får väl ringa någon annan männsika, för jag tänker inte sitta och daga ensam hela dagen!

SKRIVET: 2010-02-05, kl 20:11:39 | PUBLICERAT I: Hanna Videobloggar

Videobloggar






Funkar inte videon? Titta igen om 10 minuter!

SKRIVET: 2010-02-05, kl 17:33:35 | PUBLICERAT I: Hanna

Fika

Tjenixen!

Skola idag - Engelskaprovet gick bra. Efter skolan gick jag, Sandra och Linn på stan, fikade på Barista, eftersom vi lyckades missa bussen. Bra gjort!

 

När vi satt på Barista med varin latte "råkade" jag säga till Linn att det är bra med bilder, eftersom jag bloggar, så jag fick en fotograf som sedan förföljde mig och Sandra resten av tiden vi gick på stan. Fotografen (Linn, för de tröga männsikor som fortfarande inte fattat) filmade även oss en held del! Dem får ni se senare.

 

Enjoy!


Jag & Sandra, ser ni att vi har radat upp våra sockerpaket?


Mycket socker...!

Söt latte!

SKRIVET: 2010-02-05, kl 07:03:16 | PUBLICERAT I: Outfits

Godmorgon/Dagens outfit 5/2

Godmorgon alla glad!

Idag är jag otroligt trött men ska ändå försöka masa iväg mig till skolan, har fortfarande ett rivgärn i halsen så jag får nog packa med halstabletter också.

 

Efter skolan ska Sandra hit och vi ska se film. Det ska bli kul!

 

Dagens outfit:



Ehe... Ja, om ni undrar vad det stora vita till vänster är det en säng.

Skjorta/GinaTricot(NY)
Kjol/Monki
Linne/H&M
Ring/Mammas

SKRIVET: 2010-02-04, kl 21:18:46 | PUBLICERAT I: Hanna

Godnatt! ♥

Ska äta upp kvällsfikat och titta klart på "Made in Sweden", sen tror jag att det blir dags för att sova. Sov så gott! ♥

SKRIVET: 2010-02-04, kl 18:02:23 | PUBLICERAT I: Hanna

Plugga, plugga, plugga

Snart, snaart ploppar mina ögon ut! Jag har suttit och pluggar inför engprovet imorn, det går faktiskt ganska bra. Men jag börjar bli lite less nu...

Hur mycket tid brukar ni lägga ner på att plugga i veckan? Jag försöker att göra det så mycket som möjligt, men ibland orkar man bara inte!

SKRIVET: 2010-02-04, kl 15:51:57 | PUBLICERAT I: Hanna shoppar

Perfektion

Hemma från en kort och inte särskilt ansträngande dag i skolan! Jag hade tänkt att åka hem direkt efter skolan, men tyvvär hann jag inte riktigt med den bussen jag hade tänkt ta, eftersom jag  bor på landet går inte bussarna så ofta heller, så jag fick vänta en timme till. Vilket var helt okey eftersom Towe gärna ville ta en tur på stan med mig. Jag har ju sedan enochenhalv vecka planerat att köpa den (super) fina jeansskjortan från Gina (TVreklamen). Nu slog jag till! Den är Perfekt!


Dagens shopping!

SKRIVET: 2010-02-04, kl 07:17:44 | PUBLICERAT I: Outfits

Dagens outfit 4/2


Jeanstights/Ginatricot
Tshirt/H&M
Ring/mammas

SKRIVET: 2010-02-04, kl 06:49:26 | PUBLICERAT I: Hanna

Äntligen frisk!

Godmorgon alla glada!

Idag är jagtillräckligt frisk för att gå till skolan, som tur är har vi kortdag idag. Efter skolan ska jag på stan, jag funderar verkligen på att köpa den där skjortan från Gina. Sedan ska jag hem och plugga! Eng prov imorgon, SO häfte som ska in då, och säkert mycket mer som jag också missat under de tre dagarna jag varit sjuk.

Nu ska jag hoppa in i duschen!

SKRIVET: 2010-02-03, kl 20:37:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pappa, det finns hopp för dig med!


Skämt och sido...
Bild från nyheter 24

SKRIVET: 2010-02-03, kl 20:12:44 | PUBLICERAT I: Hanna

Och du trodde du var läskunnig?

Kan du lsäa dteta?

Braa 55% av floekt kan.

Jag kndue itne tro att jag fkaitkst kndue frsötå vad jag lstäe. Den fneoelmana kfraetn i mnänisnaks hjnräan kan, elnigt en undiöserknng i Cmabrigde Uinervtisy, lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts. Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåra porlbem. Vrfaör vi kan det, är att hjnräan lsäer itne vrjae bostakv för sig, utna hlea odert som en hel. Hägtfit va? Och jag som altild ttort att svata rtät viart vitgkit!

haha jag  är bäst som kan läsa de :P

kan ni ?

Snodde den här Alexs blogg!

SKRIVET: 2010-02-03, kl 16:30:38 | PUBLICERAT I: Hanna

Genom tidierna



Här är alla (förutom en, den första, som var gjort i paint...) headers jag har haft! Jag har gjort alla själv (vilket syns) och aldrig blivit riktigt nöjd, fören nu. Det är därför jag har haft så många på så kort tid.

Vilken gillar ni bäst?

SKRIVET: 2010-02-03, kl 11:55:23 | PUBLICERAT I: Hanna

Inte bara Kling

Inte bara kling som härmar...



Ha ha! Dessie verkar gilla min och Julias dans.

(Nej, jag fattar också att någon av dem har härmat, riktigt så dum är jag inte trots allt...)

SKRIVET: 2010-02-03, kl 11:02:02 | PUBLICERAT I: Hanna

Godmorgon

De flästa av mina läsare är nog vakna sedan länge, men (tyvvär) så blev jag tvungen att stanna hemma en dag till från skolan, och då passade jag på att sova ut.

Idag mår jag mycket bättre än igår! Igår hade jag feber och låg som en död fisk i soffan hela dagen. Jag hoppas att jag kan gå till skolan imorn.


Min bästa vän just nu, som aldirg sviker!

SKRIVET: 2010-02-02, kl 14:41:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Naken, exposed, rädd, nervös





Ha ha, jag bara äääälskar henne! Hon pratar liksom så långsamt och segt så att hon låter sådär härligt blåst liksom.

SKRIVET: 2010-02-02, kl 12:06:10 | PUBLICERAT I: Hanna

fortfarande sjuk

Åh jag hatar att vara sjuk! Jag ville värkligen till skolan (och till teatern) idag, men mamma tyckte att jag skulle vara hemma. Egentligen kanske det är nödvändigt, så att det inte blir värre...

Kommer nog inte blogga något idag heller, pga hur jag mår.

SKRIVET: 2010-02-01, kl 10:08:23 | PUBLICERAT I: Hanna

Sick

Imorse när väckerklockan ringde så mådde jag värkligen inte bra! Mamma sa att jag var tvungen att stanna hemma så att det inte blir ännu värre. Men jag tror att det är en vanlig förkylning, så det är nog snart över, hoppas jag.

Det blir nog ingen bloggning idag, jagska nog bara sova hela dagen.