SKRIVET: 2010-06-30, kl 17:21:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hejsan, just njuter jag av en ledig stund ...

bild018 (MMS)

Hejsan, just njuter jag av en ledig stund här på lägret. Idag har vi tjejer haft en dag tillsammans. Vi åkte till en strand och fikade och snackade om relationer - som har varit temat för dagen. Killarna har förhoppningsvis haft det minnst lika bra. Till middagen skrev vi tjejer tal till killarna, och tvärtom. En liten sammanfattning av dagen; vi har haft sjukt kul och väldigt mysigt! Det var allt för mig idag, bye bye! ;)

SKRIVET: 2010-06-27, kl 16:03:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ljudet av ditt hjärta + hypnotisören


Hej kära läsare! Ikväll klockan 7 åker jag tillbaka till lägret på Strömbäck. Även om det har varit skönt här hemma så har jag saknat alla på lägret. Lägret är 3 ½ vecka långt, det är alltså 2 veckor kvar.

På bilderna ser ni lite saker jag fått, aldrig fel med presenter utan anledning. Ljudet av ditt hjärta har jag läst förut men den tåls att läsa igen. Hypnotisören har jag börjat läsa idag och den verkar väldigt lovande... Ciao!

SKRIVET: 2010-06-26, kl 19:13:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

En myra


Nu sitter jag här med Julia och jag har berättat om allt vi gjort på lägret. Nu ska vi ut en sväng innan hon cyklar hem till sig.

Jag har egentligen inte så mycket intressanta saker att skriva om, jag ville mest visa den här bilden. Jag är jätte nöjd med min nya kamera!

SKRIVET: 2010-06-26, kl 14:39:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

En ledig dag




Här ser ni några få bilder från första veckan på lägret. Idag har vi en ledig dag och har fått fara hem, ganska skönt faktiskt.

 

På lägret har vi gjort så mycket att jag skulle sitta hela dagen vid datorn och jag skulle berätta om allt. ...och det tänker jag inte göra eftersom det är fantastiskt väder ute! Bilderna får helt enkelt tala för sig själva.

 

Konfan har en egen blogg, kika på den om ni vill läsa mer om vad vi gör på dagarna. LÄNK

SKRIVET: 2010-06-25, kl 08:16:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon! Idag är det midsommar och här p...

bild002 (MMS)

Godmorgon! Idag är det midsommar och här på lägret ska vi ha temadag. Vad det innebär vet jag vet riktigt. Imorgon har vi "ledigt" och får komma hem. Då bloggar jag mer. Hejdå!

SKRIVET: 2010-06-21, kl 15:06:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Just nu ligger vi och solar på en härlig s...

bild007 (MMS)

Just nu ligger vi och solar på en härlig strand vid havet. Nu är det sommar!

SKRIVET: 2010-06-20, kl 23:25:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej! Passar på att skicka en liten hälsnin...

bild004 (MMS)

Hej! Passar på att skicka en liten hälsning här ifrån strömbäck innan jag somnar. Idag har vi bla. haft tårttävling, och så har några av oss tovat ull genom att dansa. Resultatet ser ni här ovanför. Godnatt!

SKRIVET: 2010-06-20, kl 10:59:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

gästbloggning

godmorgon alla hannas läsare, lia här.

hanna har ju bett mig att blogga åt henne. så jag tänkte att jag skulle passa på!^^

ja, vad finns det egentligen att berätta. Jo juste, hanna ville bara säga att hon har det väldigt bra. Vi smsar lite gran då och då, bara för att få höra vad hon gör, hur hon mår också.

Var det någon av er som såg bröllopet igår? jag gjorde det och jag tyckte att det var jätte fint. Viktoria hade en jätte fin klänning, och finns det någonting att säga om tårtan? tårtan vägde 250 kilo och var 333 cm hög.

ja, jag ´har väl inte så mycket mer att säga. Jag hoppas att ni får en bra dag, men massor av sol!

titta gärna in på min blogg

/ lia



SKRIVET: 2010-06-17, kl 23:04:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hejsan! Nu har 1 1/2 dag på lägret gått oc...

bild000 (MMS)

Hejsan! Nu har 1 1/2 dag på lägret gått och jag trivs bara bra. Idag har vi haft komfamästerskapstävlingar, och så har jag och astrid våldgästat nästan alla hus här på lägret. Imorgon är det hajk. Vi ska cykla till ett litet kapell och sova över en natt. Nej, nu ska jag ta och sova, Godnatt!

SKRIVET: 2010-06-16, kl 11:25:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hejdå!


Nu är packningen så gott som klar och om cirka 3 timmar åker jag till Strömbäck på konfaläger i 3½ vecka. 3½ vecka utan dator! Jag undrar hur detta ska gå...

 

Nej, jag tror att lägret kommer att bli grymt kul! Strömbäck ska tydligen ha utsätts till Sveriges bästa konfirmations-läger (av konfirmanderna), det låter ju lovande tycker jag. :D

Jag kommer hem över midsommar som tur är, då bli det uppdatering.

Nej, nu ska jag packa ner strumpor, sovsäck och kanske ta och börja göra mig i ordning. Baj Baj!

SKRIVET: 2010-06-15, kl 10:45:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bella's choice




Godmorgon! Här ser ni lite bilder jag tagit med mig nya kamera (som jag nästan är lite kär i). Jag passade på att fota mina nymålade tånaglar, visst är färgen läcker? Kameran funkar jätte bra! Som sakt är det en Canon Ixus 120.

 

Imorgon far jag till Strömbäcksfolkhögskola där mitt konfaläger håller till. Lägret är 3½ vecka, och jag kommer inte ha tillgång till dator. Dock kommer jag då och då mobilblogga såklart, och Julia har också lovat och blogga en del åt mig :) Nu måste jag packa!

SKRIVET: 2010-06-14, kl 20:42:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Status:

Tjoho! Hela dagen har det varit strömavbrott tillochfrån här hemma och internet har inte heller funkar. Jag har varit så fruktansvärt trött efter en natt med alldeles för lite sömn.

Idag har jag även köpt en ny kamera (!!) eftersom den familjen haft har gått sönder sen ett tag tillbaka och jag har fått klara mig med mobilkamera. Nu när det är sommarlov och jag ska ut på äventyr behövs en bättre kamera och mamma och pappa tyckte att jag skulle slå till på något bättre. Det fick bli en Canon Ixus 120. En av de bättre standardkamerorna, typ. Den visar jag imorgon. Nu ska jag ta mig chipspåse, bädda ner mig i soffan och se på film.

SKRIVET: 2010-06-13, kl 20:04:41 | PUBLICERAT I: Outfits

Outfit



Skorna är av märket "duffy" som finns överallt, koftan är från BIKBOK, byxorna från MQ och tishan fårn Monki, väskan är mammas :)

Btw, nu är flybiljetterna till Sthlm (Flen - Alexandra) bokade för mig och Lia!!!!!!

SKRIVET: 2010-06-13, kl 18:17:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

bildregn med mig & julia








Jag och Lia tog en cykeltur till favvoaffären - ÖοB. Jag köpte lite nödvändigtheter. Vi har även fotaten massa, och det vet ni ju vad det betyder. BILDBOMB!

SKRIVET: 2010-06-12, kl 18:51:29 | PUBLICERAT I: Musik

Gaga


Någon som har missta Gaga's nyaste video? Vad tycker ni om den? Visst känns den väldigt... Lady Gaga? Låten spelas på reapeat här hemma på hög volym just nu. :)

Juste, igår träffade jag Towa och Linn på skolavslutningsfestivalen. Sen träffade vi några av killarna i klassen och gick på tivolit där vi vann massa fina hattar (HAHAHA). Bilder på dem kommer kanske senare.

SKRIVET: 2010-06-11, kl 14:01:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

SOMMARLOV








Jag vet inte hur många gånger jag sakt "Glad sommar", "Ha det så bra i sommar!" eller "Vi måååste ses i sommar!" idag. Nu är det sommarlov!

Efter skolan hade slutat gick jag på stan med Towe och Lovisa. Vi åkte "slänggungan" på tivolit och sedan åt jag och pappsen lunch. Nu sitter jag på altanen i bikini. Ikväll ska jag Och towa på skolavslutningsfestivalen (eller kanske hitta på något annat). Vi hörs senare!

SKRIVET: 2010-06-11, kl 07:24:12 | PUBLICERAT I: Outfits

SKOLAVSLUTNING IDAG


Idag är det den bästa dagen på läsåret! Nu väntar 10 härliga veckor med sol, bad och massor av galenskaper. Här ovanför ser ni min skolavslutnigsoutfit. Den vita klänningen jag först hade tänkt att ha kändes "för fin" för skolavslutning. Den passar bättre på konfirmationen. :)

Appropå konfirmationen. Igår var jag och mamma på stan och köpte lite grejor man kan behöva på lägret, så nu är jag helt klar för att åka! Typ första gången sedan jag var 6 år har äger jag ett par regnbyxor.

SKRIVET: 2010-06-10, kl 15:00:31 | PUBLICERAT I: Hanna Bakar

Grattis 8em!




...för imorgon får ni cupcakes - bakade av mig, Sofie, Magda och Towa! (ser ni hur magda dricker smeten ha ha?!)

Hej föresten! Vet ni hur länge jag var på skolan idag? En kvart. Vi började 9 och slutade kvart över. Jobbig skoldag va? Efter att vi bakat hemma hos Towa cyklade jag hem och har legat och solat på altanen ett bra tag. Japp, ni hörde rätt, cyklade. Duktigt va? Inte ofta jag cyklar till skolan. Cirkus en mil lång väg, möjligen lite kortare är det till skolan. :)

SKRIVET: 2010-06-09, kl 21:00:42 | PUBLICERAT I: Hanna shoppar

Smått & Gott från stan



Dagens lilla fångst på stan. Shorts från H&M, ögonbryndpennan och kajalen liksaå, örhängena kommer från Åhléns. Pennorna köpte jag egentligen i Måndags, men jag hade helt glömt bort att visa dem.

SKRIVET: 2010-06-09, kl 15:03:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag - grillning med klassen



Hallojsan! Idag har jag grillat med klassen i... baggböle av alla ställen. Efter någon timme började det regna och vi fick gå hem. Mätta och belåtna!

 

Tillsammans med Linn och Sandra gick jag en sväng på stan innan jag åkte hem. Dagens lilla shoppingfynd visar jag senare. Ciao!

SKRIVET: 2010-06-08, kl 21:41:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min trötta tisdag

Uhu... Idag stannade jag hemma från skolan. Inte likt mig. Men i morse kände jag mig så trött och yr att jag bara ville stanna i sängen resten av livet. Typ.

Nu känns det bättre och jag går till skolan imorgon, som egentligen inte är så mycket till skola alls. Vi börjar halv 10 och ska grilla på Kyrkudden. Super mysigt!

Nu ska jag sova, godnatt! ♥

SKRIVET: 2010-06-07, kl 15:18:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag


Bjuder på den snyggaste bilder ever :)

Hejhallå! Idag är det måndag och jag slutade klockan 12, tackvare att franskan var inställd och HK:n framflyttad. När jag hade slutat träffade jag Jullan på stan och vi gick i lite affärer. Nu ska jag fika klart och sätta mig framför TV:n innan det är dags att rida :)

SKRIVET: 2010-06-06, kl 20:12:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Julia

SKRIVET: 2010-06-06, kl 15:16:04 | PUBLICERAT I: Outfits

Dagens



Godag kära läsare! Nu är Julia här och vi har varit ute i solskenet och fotat dagens outfit. Som ni ser bor jag väldigt nära ett han av maskrosor, hehe.

Skjortan är från Ginatricot och linnet rån carlings. Skorna är converse som ni ser.

SKRIVET: 2010-06-05, kl 14:01:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gillar du att gå på bio?

Då vill jag bara tipsa om GRATISBIO.SE. För att bli medlem, klicka här.

Man samlar poäng genom att vara aktiv, besöka hemisdor, värva vänner eller som jag gör - skriver om det på sin blogg. Det är jätte lätt att samla poäng!

När man har samlat visst mycket poäng kan man växla det mot presentkort på massor av affärer, bl.a H&M, GinaTricot, TheBodyshop och DinSko. Och så kan man växla till sig biobijetter eller tidningsprenumerationer.

Allt är såklart gratis!

SKRIVET: 2010-06-05, kl 01:01:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grillkväll (bildbomb)











Väldigt lyckad kväll! Stavas A-W-E-S-O-M-E!

Bilder är lånade från TOWA ←

SKRIVET: 2010-06-04, kl 17:57:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Status:


Sitter och degar framför datorn och försöker samla poäng på gratisbio. Senare ikväll ska jag grilla med vänner från klassen!
Idag hade våran klass sovmorgon till kvart i 10, nice. Efter det har dagen rullat på med betygssnack bl.a. Efter det for jag hem på direkten (nästan). Hejdå!

SKRIVET: 2010-06-03, kl 16:32:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

skola + klänningköp + fika





Hej! Denna dag har varit toppen! Skolan slutade kvart i 1 och jag, Towe, Towa och Lovisa for till stan. Jag letade i måånga affärer innan jag hittade klänningen jag tänkt att ha på skolavslutingen och konfirmationen (för halva prised dessutom). Efter det blev det fika på Wayne's.

SKRIVET: 2010-06-02, kl 16:29:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sol idag









Hej bajskorvar! Solsken och värme idag, härligt! På sista bilden ser ni en klänning jag provade på Kii idag, men tyvvär var det för stor (vid axlarna) så det blev inget köp. Nu - läsning och solnig på altanen!

SKRIVET: 2010-06-01, kl 20:53:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

1 Juni


Hejsan goingar! kan ni fatta att det är 1 Juni? Om 10 dagar är det sommarlov! SOMMARLOV!

Efter skolan kikade jag på stan efter den perfekt skolavslutning+konfirmations-klänningen med Julia utan resultat. Funderar på att beställa en puderrosa klänning från nelly, vi får se. Sedan så fikade hela teater-gänget på Café Station som avslutning på terminen. Längtar så galet mycket till september när teatern börjar igen och vi ska göra "en midsommarnattsdrömm"! :D

Å, måste bara skriva om den här 2:åringen som röker 40 ciggaretter om dagen. Ni har väl sätt klippen? Så hemskt! 40 cigaretter om dan... är inte det väldigt många? Jag kan inte fatta att sån här kan hända. Beror det på att föräldrarna (pappan) helt enkelt inte har kunskap om hur farligt det är att röka? Pappan "förstod inte vad problemet var" LÄNK